JO15-1 speelt 2-2 tegen koploper

JO15.1 speelt 2-2 gelijk tegen koploper Alexandria’66

Vandaag staat de voorlaatste wedstrijd op het programma tegen een zeer goede tegenstander. De thuiswedstrijd werd verloren en inmiddels staat Alexandra’66 gedeeld eerste in divisie 4.

Roda kwam goed uit de startblokken en speelt de eerste 30 minuten goed voetbal. In de 31ste minuut onderschept Sami de bal. Hij dribbelt vanaf links het strafschop gebied in. Zodra hij wil schieten wordt hij in zijn rug gelopen en mag Ruben een penalty nemen. Ruben schiet laag links in 0-1. Tot aan de rust blijft het gelijkwaardig.

In de tweede helft zet Alandria’66 de ploeg anders neer. Ze gaan spelen met een extra aanvaller. De druk werd steeds groter maar met een aantal knappe reddingen wist Mark zijn doel schoon te houden. Tot een corner in de 71ste minuut. De afvallende bal werd keurig vanuit een volley in het doel geschoten 1-1. Toch kreeg Roda ook zijn kansen. In de eerste minuut van de blessure tijd maakt Roda de 1-2. Vanuit Chahid een strakke bal voor op Jasper en deze tikt hem rustig binnen. Volgens de scheidsrechter was er nog maar één minuut te voetballen! Toch kon Alexandria’66 5 minuten later in de 86ste minuut de 2-2 maken.

Op voorhand een super mooi resultaat maar omdat hij viel in de 86ste minuut was het team toch teleurgesteld. Ze hebben hun huid goed verkocht en op naar de laatste wedstrijd tegen FC Dordrecht thuis.