JO17-1 pakt belangrijke punten van koploper

LEUSDEN - Zaterdag 15 oktober 2022

De in de sterke 4e divisie uitkomende JO17-1 speelde een thuiswedstrijd tegen koploper Waterwijk. De line-up van Waterwijk deed het ergste vrezen. Grote sterke kerels die in een seniorenteam niet zouden misstaan maakten hun opwachting. RODA liet echter zien over een meer dan gemiddeld team te beschikken. Het positiespel was verzorgd en ook de individuele klasse van de RODA spelers was mooi om naar te kijken. De centrale verdedigers Guy en Marvin heersten in het centrum. Het middenveld maakte een prima indruk. En voorin staan een paar geweldige aanvallers. Wat echter het meest bleef hangen na de wedstrijd was de totale teamspirit. Geen enkele speler was te beroerd om te werken voor zijn teammaten. Het gras werd opgevreten en de tegenstander kwam er als toetje achteraan. Naarmate de wedstrijd vorderde keken de "grote mannen" van Waterwijk met verbazing naar de strijders van RODA.

Waterwijk kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong (0-1). Maar na 25 minuten scoorde Rishen 1-1 op aangeven van Norendly. Vlak voor rust scoorde Waterwijk opnieuw (1-2). Onmiddellijk na rust trok Norendly de stand weer gelijk met een mooi doelpunt (2-2). Daarna bleef het lang een gelijk opgaande strijd. Tot Norendly in de 70e minuut de 3-2 aantekende. Wat Waterwijk daarna ook probeerde was tevergeefs. RODA bleek een onneembare vesting.