JO17-1 wint opnieuw

Fortuna- Wormerveer O17.1- Roda’46 O17.1

Roda’46 O17.1 heeft zich hersteld van de nederlaag tegen Houten door met 0-2 te winnen van Fortuna Wormerveer. 2 goals van Rishen Lodriquez waren genoeg voor de 3 punten.

Roda’46 startte sterk aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 9de minuut in een 0-1 voorsprong. Daan Bakker wist de bal goed in te spelen op Ferdi Tarhan die niet twijfelde en gelijk Rishen Lodriquez aan het werk zette, deze schoot de bal langs de keeper wat de 0-1 opleverde. Hierna golfde het spel op en neer, Fortuna kreeg niet echt kansen maar Roda’46 werd ook niet gevaarlijk. Wat vooral opviel was dat Roda’46 veelvuldig onnodig balverlies leed door dat de bal niet goed werd ingespeeld of de bal niet goed werd aangenomen en van de voet stuiterde.

De 2de helft kwam Roda’46 niet echt in problemen, dit kwam door goed handelen van keeper Julius Richardsen maar ook door het presteren van het team. De in de rust ingevallen Caro Karelse (O16.1) won al zijn duels waar Fortuna het erg lastig mee had. Uiteindelijk was het Rishen Lodriquez die uit een assist van Cesur Arslan (aanval was weer opgezet door Daan Bakker) de verlossende 0-2 binnen schoot en Roda’46 rustig de wedstrijd kon gaan uitspelen.