JO17.1 krijgt loon naar werken

LEUSDEN - 1 oktober 2022

Roda’46 JO17.1 heeft de thuiswedstrijd tegen WVHEDW O17.1 met 2-1 gewonnen. Roda’46 startte sterk en dit resulteerde in meerdere kansen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp. Roda’46 kwam uiteindelijk verdiend op voorsprong in de 31e minuut. Het was Mylan van den Enden die een sprintduel won van zijn directe tegenstander en Rishen Lodriguez de kans bood op de 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na rust startte WVHEDW sterk. Maar de kansen werden naast geschoten of Julius Richardsen kon redding brengen. Na 60 minuten moest Julius Richardsen uiteindelijk de eerste wandeling naar het doelnet maken omdat WVHEDW de gelijkmaker scoorde.  Roda’46 pakte hierna het heft weer  in handen te nemen en kreeg verschillende kansen.  Uiteindelijk was het Thomas Bos die met een steekpass tussen de centrale verdediger en de back van WVHEDW Norendly Martins kon aanspelen. Deze twijfelde niet en schoot de bal onder de keeper in de verre hoek. Hierna kreeg Roda’46 nog de kans om de wedstrijd te definitief te beslissen maar de leeg gestreden Cesur Kadir Arslan schoot de bal voorlangs.

Het was prachtig om te zien hoe de O17 mannen voor elke meter streden. Daarom was dit oprecht een mooie en verdiende overwinning.  Met als beloning dat RODA in deze sterke competitie weer aansluiting bij de middenmoot heeft.