JO18-1 bijt zich stuk op CSV Apeldoorn

LEUSDEN - zaterdag 5 oktober 2022

RODA JO18-1 liet zich in de beginfase van de wedstrijd overrompelen door CSV Apeldoorn. Tot grote verbazing van vriend en vijand keken de Leusdenaren na 23 minuten tegen een 0-3 achterstand aan.

De inhaalrace die daarna ingezet werd resulteerde vlak voor rust in een doelpunt van Chris op aangeven van Sem (1-3). Meteen na rust was het opnieuw Chris die scoorde (2-3). Deze keer op aangeven van Jelle. Enkele minuten scoorde RODA 3-3. Deze glaszuivere goal werd echter door de scheidsrechter volkomen onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

RODA bleef vol energie jagen op een goed resultaat. Het team creëerde volop kansen maar zag geen kans om de verdiende gelijkmaker te scoren.

Volgende week speelt JO18-1 om 16.55 uit tegen Fortuna Sittard. Het is een eindje rijden maar u bent natuurlijk allemaal van harte welkom om onze jongens aan te moedigen.