Meisjes MO17-1 Roda'46 bekeren verder

Zaterdag 13 november speelden in Renswoude de Roda-meisjes tegen Renswoude.

Beide teams hadden er zin in en wilden verder in de beker. Dat was ook meteen in het begin van de wedstrijd te zien. Het eerste doelpunt van Roda werd afgekeurd. Maar deze tegenslag werd overwonnen. Via een assist van Nour kon Saskia haar eerste doelpunt maken van het seizoen. Dit hing al een tijdje in de lucht. Renswoude ging meteen in de aanval om de gelijkmaker te maken. Maar de ruststand was 0-1. Na de rust en wat peptalks van de coaches gingen de beide teams verder met een attractief potje voetbal. Aimee kon vervolgens een mooie pass geven aan Iris, die vervolgens scoorde. Even later maakt Renswoude een doelpunt. Beide partijen wilden doelpunten maken. Renswoude kreeg een paar kansen. Maar het was Daan die 1-3 scoorde. Even later maakte Nour 1-4. Tegen het einde van de wedstrijd was te merken dat de meisjes alles hadden gegeven. Maar toch maakte Yesseny nog een doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd waarmee de eindstand 1-5 werd. Beide teams hebben hun best gedaan. En deze keer was Roda beter. De toeschouwers hebben een leuke, aantrekkelijke wedstrijd gezien.

Het Roda-team speelt in de hoofdklasse. Zaterdag 20 november speelt het team uit tegen Hoofddorp, de week daarna thuis tegen Delta Sports.

Meisjes, willen jullie ook voetballen? Binnen Roda'46 zijn er in alle leeftijdscategorieën wel teams. Kom kijken en meld je aan.