Moeizame wedstrijd RODA JO15-1

RODA 46 mocht in de 4e divisie aantreden tegen hun naamgenoot RODA JC uit Kerkrade. Na een prima begin werd het een moeizame wedstrijd. RODA kwam nog wel op een 1-0 voorsprong door een technische hoogstandje van Sami. Maar daarna was de koek op. RODA’46 stond bij rust al op een 1-5 achterstand en in de 2e helft werden daar nog eens 5 goals van RODA JC aan toegevoegd. Mooi compliment voor de RODA jongens is dat ze op technisch of tactisch vlak niet onderdeden voor de spelers van deze betaald voetbal club. Het verschil werd echter wel bepaald door de absolute wil om te winnen. En laat dat laatste nou iets zijn wat je jezelf heel makkelijk aan kunt leren. Volgende week mag RODA aantreden tegen Westlandia. Een mooi moment voor de RODA’46 jongens om te laten zien dat ze niet alleen goed kunnen voetballen maar ook geleerd hebben om met tegenslagen om te gaan.