Nieuw sponsorpak zorgt voor veerkracht JO9.4

Sinds 2017 is Huygens Hypotheken shirtsponsor van een jeugdteam bij Roda'46. Deze sponsor zorgt voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Via een persoonlijk stappenplan wordt u geholpen. Zie de website www.huygenshypotheken.nl voor nadere info.

Na het beschikbaar stellen van shirts kreeg Onder 9.4 zaterdag jl. ook trainingspakken. Bijzonder moment omdat de wedstrijd van O9.4 werd gespeeld tegen vv Amsvorde O9.1. Dit team wordt ook gesponsord door Huygens Hypotheken. Tijdens de wedstrijd waren de belangen groot. Maar ondanks een achterstand van 6-1 bij de rust toonden de jongens van Roda'46 veerkracht. Roda'46 wist de wedstrijd om te draaien in het laatste deel van de wedstrijd tot een 7-6 voorsprong. Maar in de laatste minuut werd het nog 7-7. Een tevreden sponsor omdat geen van zijn sponsorteams had verloren. En een mooi voorbeeld dat sport verbroedert.
De spelers Daan, Gijs, Thomas, Lasse, Leon, Stijn, Sem en Joris danken sponsor Remi Huygens. De rest van het seizoen dragen ze met trots zijn sponsorpak op de wedstrijddag.