Nipte zege Roda'46 O12.2 op Houten O12.2

Na enkele wedstrijden van O12-2 zonder punten was er vandaag weer een kans op punten in een wedstrijd tegen SV Houten O12-2.
Noah (keeper) was helaas nog steeds geblesseerd, maar Melle was in goede doen en een prima vervanger.
De wedstrijd was nog maar 3 minuten oud, toen een doorgebroken speler van Houten Roda op een achterstand zette. Een fikse tegenvaller. Net als het uitvallen van een geblesseerde Wisse.
Roda liet gelukkig de moed niet zakken en bleef vechten voor elke meter. Zowel Roda als Houten creëerden kans op kans, maar er werd in de eerste helft niet meer gescoord.
Na duidelijke aanwijzingen van Marten werd vol goede moed aan de tweede helft begonnen.
Al vrij snel in de tweede helft wist Rubio, na een voorzet van Redouan, een hoge bal in het doel te werken. De gelijkmaker gaf de spelers van zowel Roda als Houten extra motivatie.
Ook de tweede helft was erg spannend. het spel bleef heen en weer gaan, met aan beide zijden enorme kansen.
Het spel stevende op een gelijkspel af tot 3 minuten voor het eindsignaal Lucas de bal op z'n pantoffel nam en van minstens 20 meter afstand de keeper met een ziedend hard en hoog schot verraste.
Zo werd net op het nippertje met 2-1 gewonnen. Mede dankzij de uitslagen van andere wedstrijden steeg Roda een plek op de ranglijst.