O14-1 verslaat Victoria

Roda 14.1 ruimschoots te sterk voor Victoria!

De mannen van Roda 14.1 hebben zich na de teleurstellende wedstrijd vorige week tegen Buitenboys (5-0) uitstekend herpakt tegen Victoria uit Loosdrecht. In het thuisduel werd met 4-1 gewonnen!

Roda domineerde vanaf de eerste minuut. Kreeg geen kansen tegen, en wist zelf veelvuldig de vijandelijke goal te vinden. De openingstreffer liet echter wel lang op zich wachten. Een schot op de keeper eindigde na 25 minuten spelen voor de voeten van spits Youri Besseling die vanuit een lastige hoek de 1-0 tegen de touwen schoot. Deze goal zorgde dan ook voor de ruststand.

Na rust pakte Roda de draad meteen weer op. Uiteindelijk liep de ploeg van trainer Van Dijk binnen een tijdsbestek van 10 minuten uit naar een hele riante voorsprong. Na 44 minuten spelen schoot Erik Danieljan een vrije trap fenomenaal binnen: 2-0! Enkele minuten later eindigde een vlot lopende aanval via Ian Floor voor de voeten van Denver Noslin voor de 3-0! Ian Floor schoot de 4-0 tegen de touwen na een voorzet op maat van Pim Koenraads. Een foutje in de defensie leverde een tegentreffer op maar kon de feestvreugde niet drukken!