Pakt JO13-3 de 4e overwinning op rij?

Gaat de 13-3 voor 4 op een rij?

Vandaag een serieuze topper op het programma, de nog ongeslagen koploper Scherpenzeel 13-1 komt op bezoek op ons mooie Buiningpark. Een fysieke tegenstanders met heel veel lengte waar we in de beker ook al een keer tegen hadden gespeeld en toen lichtelijk geflatteerd verloren. Vandaag dus wederom de kans om net als vorige week weer revanche te nemen.

De sfeer in de kleedkamer was gelijk goed de gretigheid en wil om te winnen droop er vanaf. Na een goede tactische bespreking door trainer Ewout wist iedereen waar hij aan toe was en wat er vandaag verwacht werd.

Pfffffuuuuuuuutttttt daar was het scheidsrechter Arjen die de wedstrijd in gang blies. Dat het een fysieke strijd werd was al gauw zichtbaar maar toch wisten we de weg naar voren te vinden en in de 16 te komen. Scherpenzeel kon zich daar niet in vinden en trok aan de noodrem door een overtreding op Brody te maken. Pfffffuuuuuuuttt penalty. Nick ging achter de bal staan en maakte na 10 minuten de 1-0. Vervolgens was Nick on fire en werd hij nog 2 keer fenomenaal de diepte ingestuurd waardoor het 2-0 en 3-0 werd. Een zuivere hattrick. Constant was er de druk op onze verdediging maar die hield goed stand tegen het fysieke geweld.

Daar was dan het fluitsignaal voor de rust! Op naar de tweede helft waar iedereen in het rood wist dat we er nog zeker niet waren en dus nog vol aan de bak moesten. Na 5 minuten spelen was daar dan de 3-1 Van Scherpenzeel. Dit was het begin van een lastige fase waarin Scherpenzeel achterin 1 op 1 ging spelen en de druk naar voren er vol op zette. Na 10 minuten was daar de 3-2 maar deze werd terecht voor buitenspel afgekeurd.

Hierna kwam roda veel beter onder de druk uit en konden ze mede door het goede optreden van keeper Jasper de deur dicht houden en zo de eindstand van 3-1 op het scorebord zetten.

Op naar de kleedkamer om daar uiteraard uit volle borst het voetbalwezen te zingen. En zo maakten de toppers van de 13-3 de 4 op een rij compleet.