Roda '46 E10 op pad met "eigen" spelerswagen

Roda '46 E10 op pad met "eigen" spelerswagen boekt 2-4 winst uit tegen VVZ'49 E5 en blijft koploper!

Afgelopen zaterdag ,19 maart, hadden de heren van Roda'46 E10 de beschikking over een eigen spelerswagen, beschikbaar gesteld door Volkswagen ivm de blauwe kaartactie.

Vol goede moed vertrokken de heren naar Soest voor de wedstrijd tegen VVZ'49 E5 om af te trappen om 08.30 uur. De wedstrijd verliep spannender dan verwacht en VVZ'49 wist tot aan de rust de achterstand iedere keer weer gelijk te trekken tot 2-2.

Na rust had Roda'46 E10 het betere van het spel. De doelpunten lieten echter op zich wachten, wat het onnodig spannend maakte. Gelukkig werd halverwege de tweede helft uit een corner, door goed druk te zetten, de 2-3 binnen geschoten. En 1 minuut voor tijd viel de 2-4 uit een mooie veldactie.

Na de penalty's en de tegenstander bedankt te hebben voor de goede wedstrijd kon er weer huiswaarts gereden worden in de Roda'46 E10 spelerswagen. Dit met de wetenschap dat koppositie gehandhaafd blijft.