RODA JO13-2 verslaat koploper

LEUSDEN -Zaterdag 12-november 2022

RODA JO13-2 moest aantreden tegen de koploper Hooglanderveen JO13-1 (13 goals voor , 0 tegen). Hooglanderveen zette in de 1 helft veel druk kwamen duidelijk voor de overwinning.  Door 2 fouten maakte Hooglanderveen 2 goals.  Dus keken we binnen 25 min tegen een 0-2 achterstand aan. Gelukkig bleven we goed voetballen en werkten we hard voor elkaar en dat leidde tot de 1-2 van Pim. Dat was ook gelijk de ruststand. De 2e helft gingen we het compleet anders aanpakken. In de 1e helft zakten  we in en vingen we de tegenstander op. We besloten om in de 2e helft hoog druk te zetten en 1 op 1 te gaan spelen..... en dat had effect .... We kwamen daardoor verdiend op 2-2 door Salah. De tegenstander wist niks meer in te brengen tegen een hardwerkend RODA. 12 min voor tijd viel de 3-2 door wederom Salah die goed zag dat de keeper weer voor zijn goal stond en 2 schitterende goals maakte. De laatste 12 min probeerden we niks meer weg te geven en hard te blijven werken. En dat lukte! Wat een comeback van deze 11 jarige spelers!