RODA O13-1 pakt wederom drie punten bij Sparta Nijkerk

NIJKERK - zaterdag 3 december

Roda jo13.1 pakt wederom drie punten bij Sparta Nijkerk. De score werd al snel geopend door een assist van Pim Koenraads die de bal breed legt op Youri besseling (0-1). Vlak daarna met een mooi afstand schot maakt Milan schreuder de 0-2 . Voetballend blijft Roda de betere partij. Met 2-1 de rust in te gaan begint Roda sterk aan de 2e helft. Binnen een halve minuut na aftrap maakt Erik Danieljan de 1-3 wederom op aangeven van de aanvoerder Pim Koenraads. Vlak daarna maakt Denver Noslin de 1-4 op aangeven van Erik Danieljan. Roda krijgt een penalty tegen 5 min voor het eindsignaal en na een mooie redding van Finn kwant houd hij de kans op de 2-4 tegen. Toch wist Sparta Nijkerk te scoren in de laatste seconde van de wedstrijd. Eindstand 2-4. Volgende week neemt de jo13.1 het op tegen Sv Diemen thuis. Hierin word bepaald wie derde eindigt in de 2e divisie.