RODA O13-1 wint met 2-0

De jo13.1 kent een lastige periode met pieken en dalen de afgelopen maand. Toch wist Roda na een vecht eerste helft sterk uit de kleedkamer terug te komen. Na rust wist Roda meteen het betere veld spel te laten zien en veel op de helft van de tegenstander te spelen. Een kwartier na rust wist Denver noslin met een schitterende vrije trap de 1-0 te maken. Kort daarna wist Pim Koenraads de beslissende te maken door het voorwerk van Erik Danieljan met een bekeken voorzet vanaf de linker vleugel. Roda wist nog kansen te creëren maar ze niet af te maken waardoor dit de eind uitslag werd. Met deze overwinning en een wedstrijd extra gespeeld te hebben staat de Jo13.1 gedeeltelijk tweede in de 2e divisie.