RODA O15-1 blijft winnen

Roda’46 JO15.1 heeft de uitwedstrijd bij UNA een mooie en verdiende zege behaald. Roda kwam snel op achterstand 1-0. Binnen een minuut maakt Roda de 1-1 door een fraaie voorzet van Chahid, kon Samy direct gelijk maken.  Ze konden maar kort genieten want vanuit verkeerd uitverdedigen scoorde UNA de 2-1. Roda ging op zoek naar de gelijkmaker. Het duurde dan ook niet lang voordat er een mooie kans kwam met een vrije trap, Ruben ging achter de bal staan en krulde de bal over het muurtje in de bovenhoek 2-2. De zenuwen waren nu echt verdwenen. Met goed voetbal scoorde Chahid net voor het rustsignaal de verdiende 2-3.

In de tweede helft kwam Roda goed uit de kleedkamer en binnen 2 minuten scoorde Chahid de 2-4. Met zeer goed spel waren ze heer en meester in Veldhoven. Chahid maakte de 2-5 waarna Samy de 2-6 maakte. Vanuit het niets scoorde UNA met een zondagsshot de 3-6. Daarna floot de scheidrechter direct af en namen ze de drie punten verdiend mee naar Leusden.

Volgende week staat de laatste wedstrijd thuis tegen DOVO op het programma. Roda 15.1 staat op dit moment op de gedeelde eerste plaats, met een doelsaldo van +15. De nummer twee Arnhemse Boys spelen tegen nummer laatst. Het kan nog heel spannend worden maar bij winst kunnen ze Kampioen worden in divisie 5