RODA O15.1 verliest onnodig van JEKA

Drie weken geleden hadden de jongens al tegen JEKA gespeeld en deze wedstrijd eindigden in een 6-6 gelijkspel ondanks een 5-2 voorsprong. JO15.1 had dus wat recht te zetten.

Roda kwam goed uit de startblokken en creëerde begin van de wedstrijd een mooie kans met Chahid maar de keeper pakte deze goed. In de 25ste minuut onderschepte Jop de bal en speelt Chahid in en loopt goed door en krijgt een schop. Penalty! Jasper staat achter de bal en schiet hem in de hoek maar de keeper heeft hem.

Bij rust was het 0-0 en dus moest het in de tweede helft gebeuren. Binnen 7 minuten in de tweede helft door persoonlijke fouten staat Roda 0-3 achter. In de 58ste minuut wil eindelijk de bal erin 1-3 door een mooie goal van Sami op aangeven van Chahid. Nog geen 4 minuten later valt de 2-3 door Chahid door aangeven van Sami. Het team veerde op en hadden ze dan eindelijk weer wat geluk? Helaas in de 74ste minuut krijgen wij een penalty tegen door een overtreding van Luka. Een lichte overtreding en hierdoor kwam de eindstand op het bord 2-4 verloren. Volgende week zijn de jongens met Pasen vrij. Daarna staat de uitwedstrijd tegen WSV Apeldoorn op het programma.