RODA O18 verzuimt zichzelf te belonen

In de wedstrijd tegen Kampong kwamen de Leusdenaren na 10 minuten op een 1-0 voorsprong door een prima ingeschoten bal van Rick Oostrum. RODA creëerde daarna meerdere kansen waaronder een schot op de paal. Helaas was het toch Kampong die halverwege de eerste helft op gelijke hoogte (1-1) kwam.
Meteen na rust liet RODA zich overrompelen. Binnen 5 minuten scoorde Kampong twee keer waardoor RODA op 1-3 achterstand kwam te staan. Daarna had RODA wel een licht veldoverwicht maar liet Kampong zien dat ze maar met een doel naar RODA waren gekomen, namelijk winnen en de koppositie overnemen! De Kampong spelers vochten voor elke meter en liepen per toerbeurt dwars door hun tegenstander heen.
RODA zette daar niet dezelfde energie tegenover waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 1-3 in het voordeel van Kampong werd beslist.
Een dure les voor de Leusdenaren. Kampong is RODA nu in de ranglijst voorbij. Maar met nog 6 wedstrijden te gaan is er nog alles mogelijk. RODA heeft maar 3 verliespunten minder dan de koplopers Kampong en Helmond Sport. De komende wedstrijden zullen de RODA mannen er zeker alles aan doen om het verloren terrein terug te veroveren.