Roda'46 13-2 vergeet te winnen

In een interessante ontmoeting kwammen Roda'46 JO13-2 en Nieuwland JO13-1 niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De bezoekers kwamen door hun zichtbaar fysieke voordeel al snel op een 0-1 voorsprong. Na een kwartier nam Roda het initiatief over en de rest van de wedstrijd was het duidelijk dat Roda de voetballende ploeg was. Vlak voor rust werd de score dan ook omgedraaid door Roda. Een voorzet van Bastien Rezzak werd door Guus Visser teruggelegd op Rayan Yaacoubi die de bal beheerst tegen het net schoot. Niet veel later krulde Guus Visser een hoekschop direct het doel in. Roda kreeg ook na rust kans op kans. Nieuwland wist amper gevaarlijk te worden. Toch kwammen de bezoekers op gelijke hoogte uit de rebound van een vrije trap. Roda bleef jagen op de derde treffer en was meermaals dichtbij. Nieuwland wist echter de bal 4 keer van de eigen doellijn te houden waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt. Een goede wedstrijd van de jonge Rodianen, die volgende week op bezoek gaan bij Hooglanderveen.

Zie voor de mooiste foto’s en wedstrijdverslagen het Instagram account van RODA’46:  Instagram RODA’46 - foto's en video's