Roda'46 JO13.6 te sterk voor CJVV

Zaterdagochtend 10 december, de spanning heerst als de wekker gaat.. de laatste wedstrijd voor de winterstop.. spelen op veld 8 maar het heeft gevroren.. gelukkig ligt het veld er fantastisch bij en mogen we knallen..

Althans we gaan samen een poging wagen tot.. na 6 wedstrijden gespeeld te hebben en maar 7 doelpunten te hebben gescoord weten we dat er vandaag alles aan gedaan moet worden om te blijven vechten (en warm te blijven). Misschien was het Nederlands elftal wel een mooi voorbeeld om te blijven strijden tot de laatste minuut en laat nou net iedereen dat gezien hebben gisterenavond.

Tegenstander is vandaag de buurman CJVV die makkelijk scoort, 21 doelpunten voor heeft en pas 1 wedstrijd heeft verloren.

Doelstelling is dus duidelijk.. de mannen willen winnen vandaag.. zo gezegd zo gedaan.. er wordt overtuigend begonnen en dat levert een mooie diepe actie op met een run richting het goal.. geen twijfel van Elias en met een streep voorbij de keeper barst het feest langs de zijlijn los.. staan weer eens voor met 1-0. Niet veel later maken we een minder slimme overtreding en krijgen terecht een penalty tegen. Ook hier hebben ze van geleerd en Ravid weer wederom de bal te stoppen vanaf de elf meter. Dit is al de vierde keer dit seizoen!

Vanaf dat moment gelooft iedereen erin en lopen we in de tweede helft uit naar 2-0 door een goal van Daan met een actie vanaf de flank. Tien minuten voor het einde scoort Milo nog, die daarmee gelijk een publiekswissel kreeg. Maar daarmee was het nog niet klaar. Met een actie over links krijgt Elias de bal op de achterlijn in zijn voeten, maakt een actie en weet de bal nog tussen de paal en de keeper in te krijgen. Eindstand 4-0!

Wist u dat;
- Wij alle ouders bedanken voor de aanwezigheid vandaag! Gelukkig dat de uitslag nog wat warmte gaf.
- Lars een fantastische vrije trap vanaf 20 meter helaas snoeihard op de lat schoot.
- Bij veld 8 best een koffieverkoop mag zijn met deze temperaturen.
- Alle jongens er vandaag echt voor gevochten hebben en we trots op ze zijn!
- Het na de wedstrijd in de kleedkamer nog steeds een feestje was.
- Wij de broer van Ravid ontzettend dankbaar zijn dat hij onze wedstrijd wilde fluiten #elkekeerweerzoeken.
- Wij nu lekker gaan genieten van de winterstop en jullie fijne feestdagen wensen.
- Dit verslag is getypt naast de houtkachel omdat de vingers ook niets meer deden.