RODA'46 O13-1 won met 3-2 van DESTO

Roda begon scherp aan de eerste helft. De jongens speelde gedisciplineerd aan de bal met mooie combinaties en veel dreiging aan de bal. Het mooie spel werd beloond met een mooi doelpunt van Pim Koenraads met een bekeken balletje in de linkerhoek.

In de tweede helft wist Roda snel de lijn door te trekken door de 2-0 te maken vanuit een omschakeling opgezet door aanvoerder Ian Floor die de bal breed legt op Erik Danieljan die de 2-0 maakt. Kort daarna maakt Luca van Pijkeren een geweldige dribbel vanaf de middellijn tot aan de zestien meter die de bal afgeeft op spits Youri besseling en die maakt 3-0. Roda dacht de overwinning al binnen te halen terwijl er nog 15 minuten te spelen was ,en zo anticipeerde Desto door de onoplettendheid van Roda en maken ze 3-1. Kort daarna vanaf de corner maakt desto 3-2. Gelukkig werd dit de eind uitslag en hield de ploeg van Efron Habte en Remi Huygens de 3 punten in Leusden.