RODA'46 O13-3 houdt punten in Leusden

Op deze zonnige zaterdag mochten de toppers van de 13-3 thuis aantreden tegen de 13-2 van VRC uit Veenendaal. Doelstelling vandaag was dat er gewonnen moest worden om zo de stijgende lijn op de ranglijst door te zetten. Gefocust begonnen de toppers dan ook aan de wedstrijd.

VRC dat geen moment grip op de wedstrijd kreeg door het goed voetballende roda werd dan ook op twee opbouwende foutjes door goed druk zetten van Senna afgestraft. In de 7e en 17e minuut wist Senna twee keer de opbouw te verstoren en de keeper uit te spelen. Verder geen vuiltje aan de lucht en zo ging Roda met 2-0 de rust in.

Na rust pakte roda gelijk de draad weer op en was het Liam die op links heel goed gebruik maakte van zijn snelheid en zo in de 35e minuut de 3-0 maakte. In de 45e minuut was het Thijmen die de 4-0 op het scorebord liet noteren. Door een slordigheidje van roda achterin wist VRC nog te scoren en zo stond het 4-1. Vervolgens kon VRC ook nog eens aanleggen vanaf 11 meter om zo in de slotseconde van de wedstrijd de eindstand op het scorebord te zetten. 4-2!

In de kleedkamer werd het roda liet dan ook weer uit volle borst gezongen!