RODA'46 O17-1 wint van Fortuna

RODA'46 O17-1 moest zaterdag uit tegen de gedeelde koploper Fortuna Wormerveer. De thuiswedstrijd tegen de Noord Hollanders was een maand geleden geëindigd in een 1-4 verlies voor de Leusdenaren.

RODA'46 begon sterk aan de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd was het Jimte van Hoogstraten die de score voor RODA opende (0-1). Twee minuten later was het echter al weer gelijk door een ongelukkig eigen doelpunt van een RODA verdediger.

Met nog een kwartier op de klok kwam RODA in de 2e helft opnieuw op voorsprong. Deze keer was het Randy Klaassen die scoorde (1-2).

Met man en macht werd de voorsprong tegen een sterk aandringend Fortuna verdedigd waarbij de Fortuna spelers het vizier gelukkig niet meer helemaal op scherp hadden staan. RODA sleepte een 1-2 overwinning uit het vuur wat tegen het prima spelende Fortuna als bonuspunten mogen worden