RODAJO13-1 wint van Hercules

LEUSDEN - 8 oktober 2022

RODA JO13-1 nam het op tegen Hercules 13.1 en Roda begon met een snelle achterstand. Na de goal werd er goed gevoetbald en zijn er veel kansen gecreëerd aan de zijde van Roda. Vlak voor rust wist Milan Schreuder te scoren vanuit een knappe korte corner, en ging Roda met 1-1 de rust in. In het begin van de 2e helft wist invaller Youri Besseling op aangever van Ian te scoren (2-1). Hercules kreeg een vrije trap in de laatste 15 min. En door een communicatie fout aan de zijde van Roda wist Hercules de 2-2 te scoren. In de laatste 7 min wist de aanvoerder Pim Koenraads de bal te onderscheppen op rand 16 van Hercules waardoor hij de winnende kon maken (eindstand 3-2).

Met deze mooie overwinning heeft RODA JO13.1 zich in de middenmoot van de 2e divisie genesteld.  Zie de link voor overige uitslagen en stand:  Uitslagen en standen | Roda '46 Leusden (roda46.nl)