Spektakel in Den Dolder

RODA O17-2 verloor in spektakelstuk met 3-7 van DOSC 17-1.

Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er in Den Dolder 3-7 op het scorebord. Helaas in het nadeel van de Leusdenaren. Na een 1-5 ruststand ging de 2e helft gelijk op en werd het 3-7.

Pim Riemens scoorde voor RODA de 1-3. Riemens kreeg de bal hoog door de lucht aangespeeld van Kars Kerssies en schoot de bal met een weergaloze volley ineens achter de verbouwereerde DOSC goalie. In de 2e helft was het Derrick Hassan die een mooie vrije bal rechtsreeks in het kruis schoot. De 3e goal van RODA werd gescoord door Floris Pater. Hij kreeg de bal alleen voor de keeper aangespeeld door Kars Kerssies. Ondanks dat de keeper in eerste instantie de inzet wist te keren zag Pater in 2e instantie toch kans om de bal in het doel te werken.

Ondanks de wat hoog uitgevallen nederlaag speelde RODA bij vlagen een prima wedstrijd waarbij Pim Riemens en Derrick Hassan in de voorhoede een prima indruk achter lieten. Op het middenveld liet vooral Finn van den Heetcamp zijn kwaliteiten zien. Waarbij hij sterk ondersteund werd door Teun van Dijk.

Volgende week zaterdag om 10.30 uur speelt RODA 17-2 thuis op veld 2 tegen Candia 17-1. Een mooi moment voor ouders, vrienden en familie om de RODA jongemannen eens aan te komen moedigen.

Zie voor de beste foto's en wedstrijdverslagen het Instagram account van RODA'46  Instagram RODA’46 - foto's en video's