Eerste verlies JO13.1 na reeks overwinningen

LOOSDRECHT - zaterdag 24 september 2022.

Na een goede ongeslagen beker reeks (DCG 3-2 winst, Ijsselmeervogels 3-2 winst, Dovo 6-2 winst) hebben de mannen afgelopen zaterdag in de eerste competitie duel bij en tegen Victoria hun eerste verlies 2-3 gekend. Roda kreeg vlak voor rust,  na een paar gemiste kansen,  een penalty tegen  waardoor we tegen een 1-0 achterstand aankeken. Vlak voor het fluit signaal maakte Milan schreuder de 1-1 op aangeven van Pim Koenraads. Na rust, rond de 50e minuut,  kreeg Roda een vrije trap en schoot Stan van de linden hem net niet over de keeper heen waardoor de keeper de bal net voor de lijn weg tikte, maar Youri Besseling stond op de juiste plek met inlopen en kon de 1-2 maken. Victoria bleef met hoge ballen in omschakeling spelen waar Roda moeite mee kreeg en zo kwam de 2-2 in het netje te liggen. In de slotfase schoot Victoria een hoge bal over Finn Kwant heen en maakten ze de 3-2.

Aanstaande zaterdag neemt JO13.1 het op tegen Buitenboys 13.1. De wedstrijd wordt om 10:15 op het RODA sportpark gespeeld.

Op de foto: Luca in een eerdere wedstrijd