Winst voor O15-1 tegen Spijkenisse

De afgelopen wedstrijden werden nipt verloren ondanks redelijk spel. Vandaag stond de wedstrijd tegen Spijkenisse op het programma. Door de meivakantie miste wij 3 spelers waaronder de keeper. Jelle onze aanvaller stond daarom op doel en dit deed hij weer erg goed. Ook Badr van de JO14.1 deed mee zodat wij met twee wissels konden starten.

Vanaf de eerste minuut stond Roda onder druk. In de 15de minuut scoorde Spijkenisse de 0-1 en na een corner in de 21ste minuut stond het al 0-2. Zou het weer zo’n dag worden? In de 35ste minuut maakt Jasper een actie naar binnen. Met een steekbal zet hij Ruben vrij voor de keeper en die rond goed af 1-2. In de rust zet trainer Mo de boel op scherp.

De tweede helft start direct scherp vanuit Roda. De jongens laten echt zien dat ze kunnen voetballen en in de 60ste minuut komt de bal via Jasper bij Chahid. Chahid draait in de zestien en rond knap af 2-2. Roda blijft goed voetballen maar de vermoeidheid neemt toe. Door een tactische omzetting van trainer Mo komt Chahid op rechtsbuiten te staan en Jasper in de spits. Een diepe bal van Jelle valt goed voor Chahid en die twijfelt niet en schiet de bal strak voor het doel en Jasper rond hem fantastisch af 3-2. Eindelijk zat het mee en dankzij een mooie teamprestatie, met veel inzet, werd er weer eens verdiend gewonnen.