Knap resultaat voor Roda'46 Zon1 bij FC Jeugd

Jordy Huurdeman scoorde de enige Roda-goal

Weer speelde Roda’46 Zon1 een goede wedstrijd. In Ede werd FC Jeugd knap op 1-1 gehouden. Het is alleen jammer dat de Leusder ploeg er bar weinig mee opschiet. Weliswaar is Nederhorst achterhaald, maar het verschil met de eerste ploeg boven de nacompetitie-streep is nog steeds vijf punten.

De spelers in de wedstrijd bij FC Jeugd hadden last van de harde wind. In de eerste helft werd niet gescoord. Halverwege de tweede helft was het wel raak. De thuisploeg kwam op 1-0 door een goal van Ilkan Tomruk. Drie minuten later zorgde Jordi Huurdeman voor de gelijkmaker.

Roda'46 heeft nog acht wedstrijden de tijd om op te klimmen naar de 11e plek. Rechtstreeks degraderen kan niet meer, nadat Waterwijk zich heeft teruggetrokken. Maar op plaats 12 en 13 zijn de clubs veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie.