Roda’46 Zon1 laat winst glippen

Mauro Miquel Paulo scoorde de 1-0

Na afloop van de wedstrijd tegen PVC was de teleurstelling bij de spelers van Roda 46 Zon1 groot. Ze waren gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij geweest, maar het duel eindigde toch in 1-1.

Roda'46 was vlak voor rust op 1-0 gekomen door Mauro Miguel Paulo. In de tweede helft kreeg de ploeg van trainer Igor van Gelderen kans op kans om de voorsprong te vergroten. Dat lukte echter niet, waardoor een oude voetbalwet ging gelden: als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. En zo kon het gebeuren dat Luca Pieper in de 92e minuut een doelpunt voor PVC kon maken, 1-1.

Van Gelderen was positief na afloop: “We worden steeds beter. Deze ploeg gaat echt nog wel punten pakken in het vervolg van de competitie”.