Roda’46 Zon1: nog drie punten achterstand !

Weer kroop Roda’46 dichter naar behoud van het 3e klasseschap. Het verschil met de veilige 11e plek bedraagt nu nog maar drie punten. Toch heerste er teleurstelling in het Rodakamp. Een overwinning had er zeker ingezeten.

Tot vlak voor het einde stond Roda’46 in de uitwedstrijd tegen PVC op een 2-3 voorsprong. Toen wist de thuisclub toch nog te scoren en kreeg de ploeg van Igor van Gelderen toch nog een kater te verwerken.

Roda’46 had verdiend te winnen. De Leusdenaren speelden een goede wedstrijd en hadden gedurende de ontmoeting het beste van het spel. Na een minuut of tien keken de bezoekers weliswaar tegen een achterstand aan, maar even later was het alweer gelijk door een goal van Danny van Barneveld. Davor Lambregts zorgde er zelfs voor dat Roda in de rust op voorsprong stond, 1-2.

Een kwartier voor het einde maakte PVC opnieuw gelijk, maar even later kreeg Roda6 een strafschop, die werd ingeschoten door Ranike Motta, 2-3. Voor het eerst in dit seizoen scoorde Roda drie keer in één wedstrijd. Toch leverde dat geen drie punten op. Vijf minuten voor het einde werd het toch nog gelijk.

Dat was een teleurstelling voor de Leusdense ploeg.