Roda'46 Zon1 ten onder na rode kaart

Davor Lambregts bracht Roda6 halverwege de eerste helft op voorsprong

In de eerste helft leek er weinig aan de hand voor Roda’46 Zon1 in de belangrijke wedstrijd tegen HSV Wasmeer. Halverwege het eerste bedrijf kreeg Roda’46 een penalty. In eerste instantie werd de bal gestopt, maar de terugspringende bal werd door Davor Lambregts ingeschoten, 0-1.

De wedstrijd kantelde nadat Mauro Miquel Paulo in de 45e minuut van het veld werd gestuurd. Toch hield de Leusdense ploeg de voorsprong vast tot een kwartier voor het einde. Toen scoorde Mats de Jong de gelijkmaker. Twee minuten later was het weer raak door De Jong. Toen het even later ook nog 3-1 werd door Van Deventer was de wedstrijd gespeeld.

Vlak voor het einde van de ontmoeting ontving Rico den Ouden ook nog zijn tweede gele kaart, waardoor ook hij het veld moest verlaten.

Door dit resultaat begint het zo langzamerhand zorgelijk te worden voor Roda’46 Zondag1. Precies halverwege de competitie vinden we de ploeg van Igor van Gelderen terug op de 13e plek. Nummer 12 en 13 zijn aan het einde van het seizoen veroordeeld tot de nacompetitie. Gezien het vertoonde spel van de laatste eken hoeft het niet zo ver te komen. Het team gaat steeds beter spelen en de verwachting is gerechtvaardigd dat er in de nabije toekomst punten worden gepakt.