Roda'46 Zon1 toont licht herstel

Roda'46 zat enkele keren flink in de verdrukking

Vorige week blameerde Roda’46 Zon1 zich door met 11-0 te verliezen van Saestum. Benieuwd waren de supporters naar deze zondag. De ploeg moest naar Utrecht om UVV te bestrijden. UVV had ook nog niet gewonnen en dus waren er kansen om het geschonden zelfvertrouwen op te poetsen.

Hoewel het spel niet geweldig was en de eindstand van 4-0 ook niet bemoedigend is moet gezegd worden dat het verschil met de vorige week groot was. Vooral op het gebied van inzet was er weinig aan te merken op de brigade van trainer Igor van Gelderen.

Lang bleef het 0-0. Pas tien minuten na rust capituleerde invaller doelman Jan Hendriks voor het eerst, 1-0. In de laatste twintig minuten ging het helaas weer snel. De thuisclub liep nog uit naar 4-0.

Igor van Gelderen toonde zich teleurgesteld: “Misschien moeten we wel tot de conclusie komen dat we met elkaar kwaliteit tekort komen”.