Roda'46 Zon4 'weer'kampioen

Doordat in de ochtend hun grootste concurrent de Meern punten verspeelde kon het vierde kampioen worden in hun wedstrijd tegen Quick. Hiervoor was wel een overwinning nodig.

Quick maakte het Roda echter niet makkelijk. Zeker in eerste half uur waren ze veel beter en kwamen terecht op een 1-0 voorsprong. Ook een gemiste penalty van Roda hielp niet mee om de spanning kwijt te raken. Het lukte toch nog voor rust om op gelijke hoogte komen na een mooie aanval.

Na rust was Roda iets beter en kwam door een schitterende goal van Marco op een 2-1 voorsprong. In een slotfase waarbij de gemoederen soms hoog opliepen, hield het vierde de voorsprong vast.

Na kampioenschap van vorig jaar in de 4e klasse dit jaar kampioen in de 3e klasse. En volgend seizoen dus naar 2e klasse.