Slechte beurt Roda'46 Zon1

VERLIES TEGEN P.V.C.

De nederlaag van zondag tegen het Utrechtse P.V.C. was zeker niet ingecalculeerd. Hierdoor zakken de Leusdenaren zo langzamerhand naar een gevaarlijke plaats op de ranglijst. Een excuus is wellicht de vele zware blessures in de selectie.

Eén foutje was voldoende

Kreeg P.V.C. zondag veel kansen? Nee, zeker niet. Was P.V.C. de bovenliggende partij? Nee, zeker niet. Het was weer een wedstrijd waar het nodige geluk ontbrak. Eén foutje van de solide doelman Jan Hendriks was in de 37e minuut voldoende om P.V.C. aan de 0-1 voorsprong te helpen.

Doordat Roda na de rust geen kans zag om de Utrechtse muur te doorbreken, bleek deze treffer voldoende voor de drie punten voor de bezoekers. Een gestolen overwinning, dat zeker. Maar de drie punten staan wel en hierdoor is P.V.C. op de ranglijst over Roda heen gegaan. Het worden de komende tijd nog hele pittige wedstrijden voor de mannen van trainer Frank Corba.

Roda’46 speelde met de volgende spelers:

Jan Hendriks, Morten Endert, Marten Tolboom, Danny van Barneveld (Neal Kooij), Marijn van Daatselaar, Léon van der Pas, Marc Groen, Mark van Burgsteden (Jeroen Snier), Ethan van Zwol, Rick Matijssen (Mozes Hoppenbrouwer), Daan van Laarschot.

Zondag a.s. komt TABA op bezoek

Op Carnavalszondag speelt Roda’46 zondag de inhaalwedstrijd tegen TABA uit Amsterdam. De gasten beschikken over een sterke ploeg, dat op de 3e plaats staat in de ranglijst. Het wordt een zware wedstrijd voor Roda’46, dat is zeker! “Wij kunnen onze borst nat maken”, zei Frank Corba.

Hopelijk komen er veel supporters naar deze wedstrijd kijken om onze spelers aan te moedigen. Een beetje steun helpt daarbij in ieder geval.