Zondag 1 pakt eerste prijs dit seizoen door de Quiz te winnen


Op zaterdag El Classico waarin zondag 1 in de 2e helft goed speelde en maar met  3-2 verloor. En zondag de jaarlijkse Quiz met snert van Snexs. De kantine was goed gevuld met ruim 160 mensen en iedereen had er weer zin.

De sponsoren van de prijzen voor de Quiz stonden weer garant voor zo’n 170 prijzen met dank aan Sander en John voor het regelen. De snackbar was weer een aantal uren open en de inwendige mens werd verder verzorgd door Gerda, Ien en Lucienne.

In de ochtend hadden zondag 4 en zondag 3 al tegen elkaar gespeeld waarbij zondag 4 liet zien het spelletje nog steeds goed te beheersen en dus te winnen.

De Quiz was dit jaar heel spannend, vooral omdat niet elk team op het juiste moment de joker ( gaf dubbele punten) inzette. Uiteindelijk werd zondag 1 met 2 punten verschil 1e voor zondag 10. Daarachter bleken zondag 4 en de Dames ( dankzij Dirk?) gelijk op de 3e plek te eindigen. Volgens trainer Igor was het vooraf eigenlijk al een uitgemaakte zaak dat het 1e zou winnen want hij had nog nooit een Quiz verloren. De vreugde van de winst was er niet minder om.

Tussendoor had Jeen vanuit de zondagleiders/spelers nog mooie woorden en cadeau’s voor de Quizmasters die nu opnieuw een jaar doorgaan. ( wordt voor Bert, Jeroen en Martijn dan al de 14e keer en voor Roald ook alweer de 8e keer) en de voorzitter die nu verder met hoed en sigaar bij Roda moet rondlopen.

Kortom: alle mensen die (spontaan) meegeholpen helpen, Quizmasters  hartelijk bedankt en uiteraard is de zondagquiz er volgend jaar weer. Datum 6-1-2019 kan alvast in de agenda’s.

Zondagcommissie