Zondag a.s. eerste derby voor Roda’46 van dit seizoen

Roda speelt zondag de eerste derby van dit seizoen in Amersfoort tegen APWC. De wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt geleid door scheidsrechter Johan van Genderen.

Wat een 3e helft!

Ondanks de veel te ruim uitgevallen nederlaag tegen Edenia werd het zondag jl een héél gezellige- en ouderwetse 3e helft. Doordat het Nederlands elftal speelde mocht het kluphuis wat langer open blijven. Er werd gezongen en gedanst, waarbij ook enkele Eldenia spelers hun zangkwaliteiten ten gehore brachten.
Deze sfeervolle gebeurtenis hoort zeker bij de 3e helft van Roda’46.

Kop op Mannen!

Het wordt zondag een pittige wedstrijd tegen een goede tegenstander. Maar Roda is beslist niet kansloos. Iedere wedstrijd begint immers bij 0-0. Met de hele ploeg van de eerste tot de laatste minuut knokken voor elke meter, voor ieder duel. Als de Roda mannen dit kunnen opbrengen, dan komt het wel goed.

Beker

Roda speelt donderdag 24 oktober voor de beker tegen Hercules 2. De Utrechters die in de reserve hoofdklasse uitkomen, beschikken over een uitstekend elftal. Het team van trainer Aron van der Weert staat bovenaan in de competitie.
De wedstrijd begint om 20.30 uur en wordt geleid door scheidsrechter Jan Reijnen.