Zondag komt SML bij Roda'46 op bezoek

De eerste thuiswedstrijd in de 2e helft van het seizoen is direct al tegen een hoog geplaatst team. Tegenstander SML is in de laatste weken van 2019 naar een knappe 2e plaats in de ranglijst gekropen.

Puntje bij Saestum gepakt

Zondag jl behaalde ons Roda elftal een goed resultaat door de in Zeist tegen Saestum gelijk te spelen. Saestum is de laatste jaren voor Roda een moeilijk te nemen horde. Het gelijke spel was dik verdiend en misschien zat er ook nog wel een overwinninkje in. Dat lukte net niet, maar het vertoonde spel, vooral in de 2e helft, was prima.

Ethan van Zwol

De doelpuntenmaker van zondag was Ethan van Zwol. Met een prachtig doelpunt bracht hij Roda op gelijke hoogte met de tegenstander.
De 20-jarige Ethan, is een energiek “baasje”. Op zijn jonge leeftijd is Ethan ondernemer en leidt zijn eigen bedrijf van Zwol Sport. Het bedrijf richt zich onder meer op sportieve activiteiten voor de jeugd. Bovendien is Ethan trainer van Roda O14-1 en zal dit ook in het nieuwe seizoen doen.

SML

De tegenstander van zondag is zoals vermeld het Arnhemse SML. De uitwedstrijd in Arnhem leverde onder zeer slechte weersomstandigheden een forse nederlaag op. Bovendien viel doelman Stefan Houtveen tijdens die wedstrijd met een blessure uit, die hem lange tijd aan de kant hield. Aan deze wedstrijd, waar toen werkelijk alles mis ging, moeten wij maar niet meer denken. Zondag gewoon revanche nemen.

SML scoort met 27 doelpunten uit 12 wedstrijden heel makkelijk. Toch moesten de Arnhemmers tot nu toe wel 17 tegendoelpunten incasseren. Liggen daar de kansen voor Roda? Wij zullen het zondag zien.

Bezoek Roda'46 - SML

De wedstrijd Roda 46 - SML begint zondag om 14.00 uur. De scheidsrechter van deze interessante wedstrijd is Robert Zuidam uit Hoofddorp.
Het bezoek van de Roda fans wordt door de spelersgroep zeer op prijs gesteld. Kom lekker op tijd en vind een mooi plekje op de tribune of langs de lijn.

Roda-zondag 3e helft met AJAX - PSV
Na afloop van de wedstrijd van Roda 1 gaat de befaamde 3e helft weer van start. Ook de mensen van SML zijn hierbij van harte welkom. Altijd gezellig, die 3e helft van Roda-zondag.Tijdens deze 3e helft kunnen de aanwezigen in het clubhuis ook kijken naar de topper in de eredivisie AJAX - PSV. De aftrap van deze wedstrijd is om 16.45 uur.

Tekst: Cees Leijenaar