Zondag: Roda’46 Zon1 thuis tegen FC Jeugd


Het weer voor zondag a.s. ziet er goed uit. Lekker om gezellig in het zonnetje naar de thuiswedstrijd van Roda 1 te gaan kijken.

Tegenstander FC Jeugd

De tegenstander van Roda is zondag FC Jeugd uit Ede. De ploeg van trainer André Hagen doet het uitstekend dit seizoen. FC Jeugd staat 6e op de ranglijst en is al 12 wedstrijden ongeslagen. De Edenaren willen in de nacompetitie spelen en stellen alles in het werk om dit doel te behalen.

Sportieve revanche

Een mooie taak voor onze mannen om Fc Jeugd na die 12 ongeslagen wedstrijden een nederlaag toe te brengen. Bovendien sportieve revanche nemen op de eerder dit seizoen geleden 4-3 nederlaag. Dat was daar in Ede een aantrekkelijk duel met 2 doelpunten van Davor Lambregts en een wonderschone van Mozes Hoppenbrouwer. Helaas was onze verdediging minder op dreef en werd de wedstrijd toch nog verloren.

Spannend

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er goed voor te gaan zitten. Roda’46 en Fc Jeugd gaan er zeker een aantrekkelijk duel van maken met van het begin tot het einde volop spanning.

Noufan van JO9-3 pupil van de week

De pupil van de week is deze maal Noufan Arbaj, speler uit de JO9-3 van onze vereniging. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Niels van Kampen.

Roda’46 2

Zondag speelt ook het 2e elftal van Roda (zon) thuis. De wedstrijd tegen het Amsterdamse AFC begint om 11.15 uur.
Tegelijk met Roda 1 (helaas) spelen de dames van onze vereniging een thuiswedstrijd tegen Maarssen 2.

Zondag gezellig een dagje Burgemeester Buiningpark doen, met na afloop van Roda 1 de befaamde 3e helft.

 

Tekst: Cees Leijenaar