Erkend Leerbedrijf

poppetje_opleiding_150x150.jpg

ERKEND LEERBEDRIJF

Roda´46 stelt jongeren, die een (sport-)opleiding volgen, in de gelegenheid om stage bij de club te lopen. Hiervoor werkt Roda'46 onder meer samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
 

WIE OF WAT IS DE SAMENWERKINGSORGANISATIE BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN (SBB)?
Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met perspectief op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de best gekwalificeerde vakmensen.
SBB is de organisatie voor leren in de praktijk en verantwoordelijk voor erkenning van leerbedrijven en vaststelling van kw
alificaties. Roda´46 is al jaren erkend als leerbedrijf.


WAARVOOR IS RODA'46 ERKEND?
Roda is erkend om stagiaires met de volgende opleidingen en crebonummers te mogen begeleiden;
Sport en Bewegen
- Sport- en Bewegingscoordinator (oude opleiding) (4)
- Sport- en Bewegingscoordinator/trainer/coach (4)
- Sport- en bewegingscoördinator/ Bewegingsagoog (4)

- Sport- en Bewegingsleider (3)
- Sport- en Bewegingsbegeleider (2)

Het SBB erkenningsnummer van Roda'46 is 76525

WAT BETEKENT DIT VOOR RODA'46?
We mogen stagiairs inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen Roda'46. De leerlingen doen hierdoor passende praktijkervaring op, krijgen de juiste begeleiding en zijn verzekerd van een goede stageplaats. We dragen dus direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten.

Studenten verzorgen trainingen tijdens hun stage. Omdat aan de stagiairs bepaalde eisen worden gesteld mag de jeugd van Roda'46 er vanuit gaan dat de kwaliteit van de jeugdopleiding een goed niveau kent en gewaarborgd is.

Vanzelfsprekend proberen we bij Roda'46 de kwaliteit verder te verbeteren.

Download hier het certificaat


MAATSCHAPPELIJKE STAGE
Ook is het mogelijk om je maatschappelijke stage bij Roda'46 te doen. We hebben diverse vrijwilligerswerkzaamheden, die je bij onze club kunt uitvoeren. Hierbij kan je denken aan het geven van trainingen, het fluiten van wedstrijden, helpen bij de training en wedstrijden van onze allerkleinste voetballers, werkzaamheden in de kantine, enz.


WIL JE STAGE LOPEN BIJ RODA'46?

Heb je belangstelling, stuur een e-mail naar stage@roda46.nl.
 

Laatste wijziging: 20-5-2024