Oefenwedstrijden

AANVRAGEN EN INPLANNEN VAN OEFENWEDSTRIJDENvoetballen3_240x150.jpg
  
Oefenwedstrijden en vriendschappelijke duels kunnen een goede aanvulling op het trainingsprogramma zijn. Zeker op zogenaamde inhaaldagen willen veel trainers en leiders een ontmoeting voor hun team regelen. Het bestuur stelt dat op prijs, maar er is wel een aantal regels waar een ieder zich aan moet houden.THUISWEDSTRIJDEN
•    Wedstrijden (zowel competitie- als oefenduels) doordeweeks worden, liefst in de eigen trainingstijd, gepland. Indien medewerking van andere trainers nodig is, dan moet men dit zelf regelen.

•    Thuiswedstrijden moeten tijdig aangevraagd worden bij de (betreffende) wedstrijdsecretaris (zaterdag/zondag/jeugd).

•    Vooraf wordt bij de wedstrijdsecretaris gevraagd of er op de gewenste datum/tijd ruimte in het programma is. Alleen de wedstrijdsecretaris heeft actueel inzicht in de mogelijkheden en kan toestemming verlenen. Als er ruimte is kan men de wedstrijd met de tegenstander afspreken en aan de wedstrijdsecretaris bevestigen. De wedstrijdsecretaris licht daarna de andere betrokkenen binnen de vereniging in. Bij tijdige aanmelding is op die manier de keuring van de velden en het eventueel open zijn van de kantine e.d. geregeld en wordt er getracht voor een scheidsrechter te zorgen (geen garantie).

•    Oefenwedstrijden dienen minimaal 1 week van te voren te worden aangevraagd (gereserveerd).

•    Uiterlijk drie dagen voor de speeldatum dienen oefenwedstrijden 100% definitief te zijn.

•    Hierna worden geen wedstrijden meer in het programma opgenomen. Wedstrijden die drie dagen voor de speeldatum niet 100% vaststaan worden niet ingepland.

•    Bij wijzigingen of niet doorgaan van oefenwedstrijden moet men de wedstrijdsecretaris direct inlichten, zodat deze anderen op de hoogte kan stellen.

 
UITWEDSTRIJDEN

•    Uitwedstrijden moeten altijd aan de wedstrijdsecretaris gemeld worden.

 

UITSLAGEN VERMELDEN IN WEDSTRIJDZAKEN APP
Ook na oefenwedstrijden moet de de uitslag in de wedstrijdzaken app worden vermeld

 

Laatste wijziging: 1-9-2023