Sponsorcommissie


SPONSORCOMMISSIE
unnamed (2).jpg

Voorzitter:
Herwin Mars
06-11325598

E-mail

   

 

marco_snijders_100x100.jpg

Penningmeester:
Marco Snijders
06-27214303

E-mail

   

 

Untitled.jpg

Kleding / Narrowcasting:
Boudewijn Swier
06-19151367

E-mail

   

 

DE SPONSORCOMMISSIE STELT ZICH VOOR...

Graag willen wij ons aan u voorstellen; de sponsorcommissie van Roda’46. Allen hebben een Roda-hart en de meesten zijn al tientallen jaren bij de vereniging betrokken.

Sponsoring blijkt de afgelopen jaren een moeilijke tak van sport, maar juist in deze tijd onmisbaar om een mooie en grote vereniging als Roda’46 draaiende te houden. Vandaar dat we met een aantal ‘Roda-jongens’, waarvan er diverse in een eerste elftal speelden, hebben besloten om de krachten te bundelen en hier onze schouders onder te zetten.

Onze belangrijkste missie is om onze sponsors ook écht iets te bieden. Dat lukt niet alleen (meer) door simpelweg een reclamebord op te hangen en een factuur te sturen. Iedere sponsor, groot of klein, moet daadwerkelijk iets hebben aan zijn samenwerking met Roda’46. Geen eenrichtingsverkeer, maar elkaar inspireren en versterken waar mogelijk!

Alle beetjes helpen. Dus wil je als lid van de vereniging iets doen voor de club? Of ken je iemand / een bedrijf dat wellicht interesse heeft? Laat het één van ons weten. Want vele handen maken licht werk…


Roda’46
Sponsorcommissie
sponsorcommissie@roda46.nl