Wat doet de scheidsrechterscommissie?

Wat doet de scheidsrechterscommissie?

Om op zaterdag de jeugdwedstrijden vlotjes te laten ver­lopen zijn scheidsrechters nodig. Deze mensen zijn heel be­langrijk, want zonder scheids­rechter, geen wedstrijd. Ze zijn onmisbaar op het veld.

De scheidsrechter commissie zoekt dit seizoen veel jeugdscheidsrechters die op de zaterdag kunnen fluiten voor onze Roda’46 jeugd. Vanaf zondag tot zaterdag is de scheidsrechter commissie bezig om voor alle voetbalteams een scheidsrechter te vinden. Hebben wij een scheidsrechter gevonden? Dan staat dit aan het einde van de dag op www.roda46.nl/links/programma/

De scheidsrechtercommissie stelt alles in het werk om voor alle duels scheidsrechters te vinden. Wekelijks zijn er meer dan 35 arbiters benodigd, dit is een enorme klus en wij kunnen dit helaas niet alleen, samen met de teams zijn wij hier verantwoordelijk voor dat iedereen een scheidsrechter heeft. Het kan gebeuren dat er voor jouw wedstrijd geen arbiter is via onze scheidsrechterscommissie. Hopelijk is er iemand aanwezig die de ontmoeting wil fluiten. Eventueel verzoeken wij de leider of trainer om het duel te leiden. 
Bij het wedstrijdsecretariaat zijn fluitjes en ander materiaal te leen. Het niet spelen van de ontmoeting is geen optie dit kost helaas een boete voor het team.

De scheidsrechtercommissie bestaat uit

  • Max Letteboer

Heeft u een vraag aan deze commissieleden? Dan zijn wij makkelijk aanspreekbaar. Spreek ons even aan op het complex of mail naar Scheidsrechters.Jeugd@roda46.nl.


 Laatste wijziging: 21-8-2021