1989-1990

1989 -1990


Zaterdag

Nico Romeijn is trainer van Zat1.

Spelers: Hans Kraak en Peter de Beer (keepers), Michel Tiggelhaven, Edwin van Ginkel, Wim van de Biezen, Jack Bijkerk, Klaas de Vries, Remco Bitterling, Harry Kersies, Harm Wassink, Rikkert Heijn, Ronald de Haas, Harrie Epskamp, Jos Snijders.

Topscorer wordt Harry Kersies met negen doelpunten. Rikkert Heijn maakt er acht.

De zat1 eindigt het seizoen in de Hoofdklasse Onderafdeling Utrecht als zevende.


Zondag
In het begin van het seizoen loopt het niet lekker bij Zon1. Trainer Ruud Maas krijgt al snel zijn congé. Hij gaat aan de slag bij KNVB vierde klasser Eemdijk.
Cor Smink volgt Ruud Maas als trainer van de Roda-zondag. Hij kijgt als belangrijkste taak Roda te behouden in de Hoofdklasse. Tijdens de competitie geeft hij aan zijn functie aan het einde van het seizoen neer te leggen.


Spelers: Hans van Bekkum en Marco Oussoren (keepers), Peter Knijf, Eric Vis, Ron Burgstede, Harrie Oussoren, Bob Schoordijk, Remco Bosman, Meindert Vlugt (aanvoerder), Evert van den Berg, Henk Weishaupt, Edwin Boog, Henk Strijbos, John Jansen, Frans van den Berg, Coen van Dijk.

Roda'46 wordt dit seizoen vierde in de Hoofdklasse.

Het tweede Zondagteam wordt kampioen.

Jeugd

Roda'46 wordt kampioen van de regionale klasse en promoveert naar de regionale hoofdklasse. Trainer is Ben ten Brake. Cees Leyenaar Jr is leider. Het team bestaat uit bijna allemaal eerstejaars A-junioren. Alleen Olaf Meerveld en Edwin Huber zijn tweedejaars.
Sander Schimmel is dit seizoen de topscorer. Jeroen Zaal is aanvoerder.
1989-1990 OORKONDE RODA'46 A1 KAMPIOEN

1989-1990_a1_kampioen_oorkonde_500x648.jpg

 

EIND JAREN 80
jubleumgids028_499x385.jpg
Altijd gezellig voor de kantine

 

 

EIND JAREN '80 - DAMES
jubleumgids032_499x223.jpg
Staand v.l.n.r.: Hans van Bekkum, E.Vis. J.Vlasblom, H.Bronsky, N, de Smalen, A. de Smalen, Y.Hey, Susanne Thomas, J.Voorburg, P.Wendel.
Zittend v.l.n.r.: L.de Leeuw, J.Veenendaal, E.Voorburg, C.Saelmans, M.Peski, J.Westerlaak, M.Tijmensen, G.Wendel.

 

1990
Roda'46 zat1 degradeert net niet uit de Hoofdklasse Afd Utrecht. De kersverse en ambitieuze trainer Nico Romeijn behoedt de Zat1 voor degradatie.