Stagiaires in het zonnetje voor inzet...


Afgelopen woensdag hebben een deel van de stagiaires een attentie voor hun inzet ontvangen. Ze kregen persoonlijk uit handen van de stagecoördinator als bedankje een cadeaubon te besteden bij onze (club)sponsor Plutosport.
 
Gedurende het seizoen 2023/2024 hebben meer dan tien stagiaires voor een korte of lange periode stage gelopen in het kader van de opleiding. Het varieerde van een maatschappelijke stage vanuit de middelbare school tot een stage als onderdeel van de sportopleiding. Bij de jongere jeugd o.a. de Mini’s en Kiddy’s is het stagelopen super belangrijker om te ondersteunen bij de trainingen. De stagiaires kunnen leren hoe te leren organiseren, oefeningen uit te leggen en om te gaan met de spelertjes. Het is een leerzame periode voor de stagiaires en leuk voor de jeugdspelers om jonge enthousiaste trainers te hebben.
 
Bedankt voor de enthousiaste inzet van alle stagiaires. En hopelijk kunnen we volgend seizoen weer op stagiaires rekenen. Mocht je stage willen lopen dan kan je mailen naar stage@roda46.nl of bellen.
 
Namens de Jeugdcommissie,
 
Patrick de Bourgraaf
Stagecoördinator