2022 Voorbeschouwing Roda’46 1 – WNC 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – WNC 1

Aankomende zaterdag 16 april 2022 speelt Roda’46 1 de eerste wedstrijd van de derde periode thuis tegen Waardenburg-Neerijnen-Combinatie 1 uit Waardenburg. 

Het elftal van trainer Cor Prein behaalde uit de 17 tot nog toe gespeelde competitiewedstrijden 33 punten, wat resulteert in een 3de plek op de ranglijst. Afgelopen zaterdag werd er met 4-0 gewonnen van GRC’14. De gastheren behaalden 23 punten uit 17 wedstrijden en staan hiermee op de 7de plaats van de ranglijst. Vorige week speelde Roda’46 in Langbroek bij SVL. In de eerste helft kwam Roda’46 op 0-1 door een prachtig doelpunt van Jasper. Vlak voor tijd besliste Berry de wedstrijd door de 0-2 binnen te schieten. 

In de heenwedstrijd stond het door ziekte, bijna alle aanvallers waren ziek, zwaargehavende elftal 15 minuten voor tijd nog met 0-2 voor. In de blessuretijd werd jammer genoeg de 3-2 achter de uitblinkende Daan geschoten, waardoor Roda met een kater de bus instapte terug naar Leusden. De  wedstrijd van zaterdag as zal gelet op de spelopvattingen van beide trainers zeker weer spannend worden. Beide elftallen willen aanvallen en gelet op de aanvallende kwaliteiten, derde en vierde met het aantal gescoorde doelpunten, is er een grote kans op doelpunten. 

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. Na afloop kan er in het clubhuis een drankje worden gedronken. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter R.J. Collé en het aanvangstijdstip is 15:00 uur. 

Wedstrijdbalsponsor:

De balsponsor van deze wedstrijd is Lomans B.V.,de totaalinstallateur. Het adres van Lomans B.V. is: Astronaut 32, 3824 MJ Amersfoort. (www.lomans.nl)

Bij Lomans vinden wij al ruim 100 jaar dat sociale omgevingen goed voor elkaar horen te zijn. Moeten kloppen. Daarom werken wij met hart voor mensen en passie voor ons vak, samen aan de woon-, werk- en leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Dat voel je, die aandacht merk je. Wat wij installeren, willen wij ook optimaal laten presteren! Dáár gaat ons hart sneller van kloppen.
Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigkunde en smart buildings en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn en we zijn thuis in alle fases van het installatieproces. Van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag vanaf het begin mee over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen.