2022 Voorbeschouwing Roda’46 1 – ZOB 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – ZOB 1

Aankomende zaterdag 29 oktober 2022 speelt Roda’46 1 thuis tegen het uit Zuidoostbeemster afkomstige ZOB. De vereniging ZOB is opgericht op 1 juli 1956. De naam ZOB staat voor Zuidoostbeemster. De club telt 850 leden en bestaat uit een veld- en zaalafdeling. 

Het elftal van trainer Hans Schakel behaalde uit de 4 tot nog toe gespeelde competitiewedstrijden 6 punten, wat resulteert in een 8ste plaats op de ranglijst. De laatste door ZOB gespeelde competitiewedstrijd (afgelopen zaterdag) werd met 2-0 verloren van BOL, afgelopen dinsdag wist ZOB door een 1-4 overwinning bij Zaandijk de volgende ronde van de beker te behalen. 

De mannen van trainer Mark Wietsma behaalden 10 punten uit 4 wedstrijden en staan hiermee op de 1ste plaats van de ranglijst. Vorige week zaterdag speelde niet.  In plaats hiervan werd er op donderdag 20 oktober voor de beker gespeeld tegen Scherpenzeel, de koploper uit de 1ste klasse D. Halverwege de eerste helft was het Nassim die Roda op 1-0 bracht. In de tweede helft zag Scherpenzeel kans om uit een vrije trap de prachtige gelijkmaker te scoren. Uiteindelijk moest een strafschoppenserie bepalen wie er door mocht gaan naar de volgende ronde. Hierin toonde Scherpenzeel zich de gelukkigste (6-7) 

In het door corona afgebroken seizoen 2019/2020 speelden beide ploegen voor het laatst tegen elkaar en wel in Zuidoostbeemster. De einduitslag van deze wedstrijd was 0-2 in het voordeel van Roda’46. Kunnen de gastheren ook deze keer met 3 punten de kleedkamer op zoeken, na 90 minuten vol strijd zullen we het gaan zien. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter R.J. Collé uit Leerdam en het aanvangstijdstip is 15:00 uur. 

Wedstrijdbalsponsor:

Balsponsor is Marouschka van Ginkel, eigenaar van MAED Verpakkingen B.V. gevestigd te Leusden.

MAED Verpakkingen B.V. is een groothandel in verpakkingsmaterialen voor het midden- en kleinbedrijf en levert artikelen zoals: palletstretchfolie; (bedrukte) tape; kartonnen (bedrukte) dozen; kartonnen palletplaten; plastic pallet hoezen en vellen; omsnoeringsbanden; verzendzakken; tasjes van diverse materialen, etc. Kortom MAED Verpakkingen B.V. verzorgt al uw verpakkingen op MAED. Voor meer informatie: info@maedverpakkingen.nl.