2024 Voorbeschouwing Roda’46 1 – S.V. Argon 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – S.V. Argon 1

Aankomende zaterdag 4 mei as speelt Roda’46 1 de een na laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen het uit Mijdrecht afkomstige SV Argon. 

De sportvereniging Argon is een omni-vereniging, die in 1971 is ontstaan uit een fusie tussen de drie voetbalverenigingen (rk Stormvogels, vv Mijdrecht en sv Midreth) in Mijdrecht en Wilnis. De vereniging heeft momenteel drie afdelingen: veldvoetbal, zaalvoetbal en basketbal, waarvan de veldvoetbalafdeling de grootste is. 

De ploeg van hoofdtrainer Aart Jan van Boksel behaalde uit de tot nog toe gespeelde 20 wedstrijden 8 punten en staat hiermee op de 13ste plaats van de ranglijst. De laatst gespeelde competitiewedstrijd werd in Mijdrecht met 1-2 verloren van Montfoort SV’19 en is hiermee officieel gedegradeerd naar de 2de klasse. De gastheren verloren de laatste competitiewedstrijd uit met 3-0 in De Meern bij de plaatselijke voetbalclub. Ondanks dat Roda continu in de aanval was, wilde de bal er gewoon niet in. Door deze nederlaag heeft Roda’46 nu 21 punten uit 21 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 11de plaats van de ranglijst. Aan het einde van de competitie betekent dit het spelen van wedstrijden in de nacompetitie voor degradatie. De mannen van hoofdtrainer Mark Wietsma zullen er alles aan doen om aan dit scenario te ontsnappen. 

Wedstrijden tussen Roda’46 en SV Argon zijn altijd spannende wedstrijden met twee ploegen die er een aanvallende speelstijl op na houden.

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. Na afloop kan er in het clubhuis een drankje worden gedronken. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter H. van den Broek en het aanvangstijdstip is 15:00 uur. 

Wedstrijdbalsponsor:

De balsponsor van deze wedstrijd is een trouwe supporter van Roda’46