2024 Voorbeschouwing Roda’46 1 – S.V. Batavia’90 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – S.V. Batavia’90 1

Aankomende zaterdag 18 mei as speelt Roda’46 1 de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen het uit Lelystad afkomstige Batavia’90. 

De sportvereniging Sport Vereniging Batavia’90 is opgericht op 1 juli 1990 en speelt op sportpark De Doggersbank. Dit seizoen speelt S.V. Batavia’90 voor het eerst in haar historie in de eerste klasse na het behaalde kampioenschap in het voetbaljaar 2022-2023. 

De ploeg van hoofdtrainer Jan van den Berg behaalde uit de tot nog toe gespeelde 22 wedstrijden 33 punten en staat hiermee op de 7de plaats van de ranglijst. De laatst gespeelde competitiewedstrijd werd er in Lelystand met 4-0 gewonnen van Montfoort SV’19 en is hiermee officieel veilig. De gastheren wonnen de laatste competitiewedstrijd thuis met 1-0 van Argon. Ondanks dat Roda continu in de aanval was, wilde de bal er gewoon niet in door sterk keeperswerk van de keeper van Argon, totdat Jelle vlak voor tijd de bevrijdende 1-0 binnenschoot. Door deze overwinning heeft Roda’46 nu 24 punten uit 22 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 10de plaats van de ranglijst. Aan het einde van de competitie betekent dit het spelen van wedstrijden in de nacompetitie voor degradatie. De mannen van hoofdtrainer Mark Wietsma zullen er alles aan doen om aan dit scenario te ontsnappen.

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. Na afloop kan er in het clubhuis een drankje worden gedronken. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter M. Roeleveld en het aanvangstijdstip is 14:30 uur. 

Wedstrijdbalsponsor: Balsponsor is Marouschka van Ginkel, eigenaar van MAED Verpakkingen B.V. gevestigd te Leusden.

MAED Verpakkingen B.V. is een groothandel in verpakkingsmaterialen voor het midden- en kleinbedrijf en levert artikelen zoals: palletstretchfolie; (bedrukte) tape; kartonnen (bedrukte) dozen; kartonnen palletplaten; plastic pallet hoezen en vellen; omsnoeringsbanden; verzendzakken; tasjes van diverse materialen, etc. Kortom MAED Verpakkingen B.V. verzorgt al uw verpakkingen op MAED. Voor meer informatie: info@maedverpakkingen.nl