JO23-1 blijft winnen

LEUSDEN - 29 oktober 2022

JO23-1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Hooglanderveen. De eerste wedstrijd tussen beide teams was in Hooglanderveen geëindigd in 0-2 in het voordeel van RODA.

RODA speelde zaterdag een wat stroeve wedstrijd. Hooglanderveen was naar Leusden gekomen om de schade zoveel mogelijk te beperken en hield de afstand tussen de linies klein. RODA was zeker van goede wil maar was niet scherp genoeg in de afronding. Het veldspel zag er verzorgd uit. Maar de absolute "drive" om de tegenstander met grote cijfers te verslaan ontbrak.

Uiteindelijk werd het een hele degelijke overwinning. In de 15e minuut scoorde Stijn Dijkstra de 1-0. Hij stifte de bal over de keeper na een mooie steekpass van Ties Kerssies.

In de 75e minuut scoorde RODA 2-0. Het was Junior ten Hoor die na een mooi opgezette aanval via veel schijven de bal beheerst binnen schoot op aangeven van Enzo Borgstijn.

Volgende week zaterdag 5 november om 12.30 staat de volgende wedstrijd op het programma. De RODA beloften spelen dan uit tegen Waterwijk in Almere.