JONG RODA wint met 5-0

LEUSDEN - maandag 8 oktober 2022

JONG RODA speelde afgelopen maandag tegen Renswoude. Het team werd gecoacht door Mark Wietsma (1e) en Wouter van Asselt (O23). Er waren spelers geselecteerd uit O18, O23 en het 1e elftal. Het werd een geweldige wedstrijd met veel beleving en voetbalplezier. Renswoude bood zeer goed tegenstand maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de beloften van RODA.

In de eerst helft scoorde Omar Touhami 1-0 op aangeven van Milan Gijsbertsen. In de 2e helft bouwde RODA de voorsprong gestaag uit. Julian Koning scoorde 2-0 na goed voorbereidend werk van Jari van Putten. Korte tijd later was het weer Julian die na een fout in de verdediging van Renswoude de bal veroverde en 3-0 scoorde. Niet veel later werd er alweer gescoord.  Gijs van Leijenhorst speelde zich prima vrij en legde de bal panklaar neer voor Jay Taribuka. De laatste goal kwam opnieuw op naam van Julian Koning nadat Enes Ercelik hem met een subtiele pass, met de buitenklant van zijn voet,  in scoringspositie had gebracht.

Al met al weer een  prima wedstrijd. De mix van jonge talentvolle RODA spelers gecombineerd met spelers uit het 1e elftal maakte er een aantrekkelijke maar ook vooral leerzame wedstrijd van. Goed om te zien dat ook nu weer duidelijk werd waar RODA voor staat: goed verzorgd voetbal spelen, zo snel mogelijk de bal veroveren, veel scoren .... en daar met elkaar enorm van genieten.

Zie de mooie fotoreportage van Rafael Taribuka in de volgende links en onderaan deze pagina:  Jong Roda'46-Jong Renswoude 7-11-2022 uitslag 5-0